CARA PENDAFTARAN AKAUN PREMIUM

LANGKAH 1 : Selepas klik REGISTER di menu Moms To Be, anda akan dibawa ke Pelan Pendaftaran. Untuk menikmati lebih keistimewaan, pilih Pelan PREMIUM

LANGKAH 2 : Masukkan maklumat seperti Nama Pengguna, Alamat E-mel, Nama Awal dan Akhir serta Kata Laluan untuk mencipta akaun anda. Tanda pada kotak ‘I’m not a robot’ dan buat pengesahan. Setelah selesai, klik butang REGISTER

LANGKAH 3 : Akaun anda telah berjaya dicipta. Langkah seterusnya, klik butang PEMBAYARAN untuk melengkapkan pendaftaran. Kami juga ada menghantar notis pemberitahuan serta pembayaran ke e-mel anda sebagai rujukan kemudian hari.

LANGKAH 4 : Tetingkap baru akan dibuka dan proses pembayaran akan berlaku di laman web Toko Ideaktiv. Klik butang BELI SEKARANG.

LANGKAH 5 : Semak kuantiti dan masukkan KOD KUPON (sekiranya ada). Klik TERUSKAN KE PEMBAYARAN.

LANGKAH 6 : Lengkapkan MAKLUMAT PENGEBILAN kerana maklumat anda diperlukan di Toko Ideaktiv untuk sebarang penghantaran ‘Free Gift’. Setelah selesai, klik butang MEMBUAT PESANAN.

LANGKAH 7 : Klik Bayar melalui khidmat Razer Merchant.

LANGKAH 8 : Lengkapkan maklumat dan jangan lupa tandakan kotak persetujuan terma dan syarat. Klik Pay Online. Tahniah! Anda telah menjadi ahli PREMIUM Moms To Be. Admin kami akan aktifkan akaun anda dalam masa 2-3 jam selepas pembayaran. Sekiranya melebihi 5 jam, anda boleh email kepada admin kami hasnita_sawal@ideaktiv.com untuk pengaktifan akaun.

Jika terdapat sebarang keraguan, klik SINI