Indahnya menjadi mama

Artikel Seterusnya

DR. ONLINE Tanyakan kemusykilan anda dan Doktor Panel akan menjawab Lihat lagi >

Dr Maiza Tusimin, Pakar Perunding Perbidanan, Sakit Puan & Infertiliti di Prince Court Medical Centre. Beliau telah mendalami bidang SubKepakaran “Perubatan Reproduktif & Infertiliti” di mana beliau mencurahkan segala ilmu yg ada untuk merawat pesakit-pesakit yang mempunyai masalah untuk mendapatkan cahaya mata. Q&A ini membincangkan hal-hal berkaitan masalah kehamilan & kesuburan secara umum untuk dikongsi bersama & SEBAGAI PANDUAN SAHAJA. Ia TIDAK bertujuan menggantikan pandangan atau nasihat doktor anda. Mohon rujuk doktor anda untuk masalah yang lebih rumit. Semoga bermanfaat.
Pakar Perbidanan & Sakit Puan
Mrs Nad Masrom
Offline
Puan Nad Masrom ialah kaunselor laktasi diiktiraf Pusat Laktasi Kebangsaan, Timbalan Pengerusi Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru dan pengasas Feed by UmmiNajla.
Lactation Specialist (NGO)
Dr Hairin Annisa Tajuddin mendapat Ijazah Sarjana dalam bidang Pediatrik dan dari Universiti Malaya. Beliau juga merupakan International Council of Certified Lactation Consultant (IBLCE, Australia) dan kini bertugas sebagai Pakar Pediatrik dan Pakar Laktasi di Pusat Rawatan Pakar Kanak-Kanak Adda. Beliau juga juga Pensyarah Perubatan (Pediatrik) di Monash University Malaysia. Dr Hairin juga aktif dalam Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru dan pengasas kepada Breastfeeding Counsellors Network Program. Dr Hairin juga penulis buku “Berjaya Menyusukan Tanpa Kehamilan.
Lactation Specialist & Pediatric(Poliklinik Adda)

Video Seterusnya